Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 6:26:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак ключове ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Страхотна сея е 👍
Тази игра малко изостава
Stickman Revenge: Demon Slayer Akční bviq
Брутално
Играта е пълна с бъгове като ако спечеля герой понякога не мога да го понеса също понякога героите изчезват
Харесвам играта, но продължава да се срива и изостава, но все пак е добра игра, да
Това е доста добра игра, героите са страхотни, но шефът. Гадно като последния бос не може дори да погледне зад, че е доста лесно да се убие и не ми харесва как предметите са доста лесни за получаване, а мафиотите са толкова лесни за убиване, че е скучно и има грешки, ако се забъркваш с предметите много, това бърка, което не можеш не използвайте нинджите, трябва да нулирате, играта трябва да се подобри и определено е страхотна игра
Малко забавно
обичам тази игра
Добра игра не е толкова лоша
Скучно е
Наистина забавна игра, препоръчайте добавяне на още нива и създаване на повече герои. 9/10 Като цяло. Много малко грешки, много малко реклами.
amogus sus amogus sus susi baki
Тази игра ме рита, когато ми беше забавно да играя и буквално ме ритна, братко 😂 но оправи се добре👌
Някак скучно
Обичам играта, но моля, поправете грешките
Забавни 5 звезди 🤩
Candy Crush Saga Kasual derv
Играта е наистина добра, но можете ли да добавите още герои, моля, благодаря!
Забавно
Нуждаете се от актуализация, която вече е завършена 😉
Stickman Revenge: Demon Slayer Azione opru
Моля, подобрете уменията си с мечове
Харесвам играта, но когато отида на boss raid, ме изхвърля от играта
Харесвам тази игра
Какво отвратително преживяване. бронята ми просто изчезна 🤣🤣
Страхотна концепция, страхотни анимации като цяло добра игра. Без намеса на реклами. В очакване на PvP, оцеляване, предизвикателство.
Най-добрата игра, която имам в мобилния си телефон
Stickman Revenge: Demon Slayer Azione opru
Игра ini menbuat ninja yang hebat busuk!!!!!🤣🤣🤣
Stickman Revenge: Jogo de luta Ação herq
Това е много невероятно, но в предишното видео видях, че шефовете не са пълни, все още остават двама и третият герой. Увеличихте ли Kong Damage 418 се взема от живота на нагато
Добър geme, толкова съм щастлив
Много забавно, че катастрофира няколко пъти
Stickman Revenge: Demon Slayer Akční bviq
Тази игра беше най-добрата, когато играх за първи път, но когато надстроих героя си, не можех да играя с този герой
Играта е добра, но искам тази все още да играе
играта беше страхотна, но когато получих тази с големите ръце, тя изостава и сега е само крака и не мога да играя повече
Не мога да вляза с facebook, не работи. Ще се промени на 4 звезди, ако влизането във fb е фиксирано. Също така се нуждаят от повече нива. Иначе доста добра игра.