(Android) SpongeBob: Krusty Cook-Off žetoni za generiranje goljufivih kod
Feb 11, 2022 6:14:44 GMT -5
Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 6:14:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni za generiranje goljufivih kod ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Znakov ni mogoče odkleniti. Sporočilo o napaki kaže, da moram imeti internet in znova zagnati igro. Imam internet in vseeno znova zaženem igro in se nič ne spremeni. Tako je že nekaj časa ... Posodobitev, ta igra deluje, kot hoče, dobesedno samo poskuša prevarati ljudi za njihov denar. Prav tako ne boste mogli opraviti določenih stopenj, razen če plačate. To je popolnoma nemogoče, zato ga takoj izbrišem.
Pravkar sem začel igrati to igro in mi je zelo všeč, obožujem oddajo SpongeBob in jo gledam vse življenje. Edina težava je, da je raven 37 težko premagati, saj očitno potrebujete ojačevalnike, da dokončate stopnjo. Že nekaj časa sem obtičal na stopnji 37.
Želim si, da bi bilo več načinov za zaslužek kovancev in draguljev, ker so vse nadgradnje drage, še posebej, če šele začenjate. Igra z žerjavom je ljubka, vsak dan lahko osvojite brezplačne obleke. Edini problem so mi oglasi, dovolj je slab, da igra vsak drugi nivo, odpre tudi aplikacijo google brez tvojega dovoljenja. Upam, da bo naslednja posodobitev popravila to funkcijo
NEVERJETNO IN ČUDOVITO JE VSE, kar lahko rečem!! 😄
Sprva je zelo zabavno, vendar se zdi ulov, kot da želijo, da kupite powerups in dodatke samo zato, da boste lahko premagali nivoje, ko postanejo težje, ker iskreno povedano je tako težko prenesti brez teh powerupov ali dodatkov. Ne morete jih samo osvojiti, morate kupiti in to ni pošteno do otroka. Ne bom kupoval stvari samo zato, da bi prešli na naslednjo raven, zato se tega preprosto naveličajo. Ni fer Nickelodeon!!!! Sploh ni pošteno!!! Zato samo 2 zvezdici!
Dobra igra, vendar je pretežka/traja predolgo, da dobite diamante, ki vam bodo pomagali kupiti tisto, kar potrebujete!! Veliko ppl se vlije in ne more porabiti denarja za to!!!!
Dobro za ubijanje časa. Poraba denarja za dragulje ni potrebna, če igrate pravilno in nadgradite glede na to, kar je potrebno za opravljanje trenutne misije. Ni vam treba nadgraditi vsakega posameznega elementa/dekorja menija, da dosežete 100 % in se premaknete na naslednjo raven. Igra je imela napake pri posodobitvi in je odnesla pomembne nagrade. Po predložitvi zahtevanega SS ni odgovora. Igra s 4 zvezdicami.. Podpora z 2 zvezdicami. Kakorkoli že, če vas zanimajo kuharske igre, je te dobro poskusiti, samo škoda glede podpore. oh dobro. Igraj naprej.
Vsaka dobra kuharska igra in hitrejše miselne sposobnosti
Jetpack Joyride आर्केड गेम ncw
Ta igra je zelo zabavna, vendar ne zelo koristna. Posebna valuta v tej igri so dragulji in so izjemno skopi pri nagrajevanju igralca z njimi. Vsak predmet, in mislim, VSAKI predmet zahteva nadgradnjo draguljev. To je vsekakor igra plačaj za zmago. Poleg tega imajo pojavne oglase za nakup predmetov v igri vsakič, ko se prijavite, in oglase, ki se predvajajo po premagovanju vsakih 4 ali 5 stopenj. Na splošno bi priporočal, da poskusite to igro.
Prenesite aplikacijo za Android Minion Rush: infinite run game .apk. razvijalec: Gameloft SE ... Prenos SpongeBob: Krusty Cook-Off apk SpongeBob: Krusty
Ta igra je BILA super zabavna in je imela 5 zvezdic. Od takrat sem izgubil VES napredek, odkar sem dobil nov telefon, in ko sem poslal sporočilo za tehnično podporo, so se odzvali, dokler nisem poslal posnetkov zaslona e-pošte s svojimi plačili za prejšnjo igro, ki sem jo imel, in zdaj so vsa sporočila, ki sem jih imel pri njih, izginila. . Zelo sem bil vesel in ponosen na to igro, ker je bila res zabavna. Vzeli so mi denar, zdaj pa je ves moj napredek izgubljen in jim ni mar, da bi mi ga pomagali dobiti nazaj.
Zabavna in zabavna Zgodba mi je všeč, vendar se po končani misiji pojavi manjša napaka. Ko končate, vas ne popelje nazaj v glavno območje. Moram zapreti in se vrniti v igro. Ni vse slabo, saj še vedno kaže, da sem opravil zadnjo misijo, vendar bi bilo lepo, da ne bi bilo treba igre zapreti po vsaki misiji. Razen tega mi je igra res všeč. To je igra s 5 zvezdicami, a ta ena napaka jo zmanjša na 4
SpongeBob: Krusty Cook-Off Εύκολα oat
Bilo je super do realizacije in ta igra je preprosto prevara. Znesek denarja, ki ga boste porabili za dragulje, ne bo nadomestil tistega, za kar ga boste morali porabiti. Za napolnitev svojega življenja je 20 draguljev! Če želite dobiti 125 draguljev, je 10 $! Ne pomaga, ko nadgradite predmete, za katere morate imeti dragulje. Ja, zaslužiš si jih, potem pa si prisiljen čakati eno uro na predmet. Da ne omenjam, da je nekatera mehanika neumna, ko dejansko narediš K paradižnike, samodejno zloži paradižnik in solato.
Igra je dobra, vendar je preveč oglasov in polno čakanja pred zvezdo naslednje stopnje.
Zelo zabavno in zasvoji, samo želim si, da bi bilo več izzivov za premagovanje. Čez nekaj časa je postalo dolgočasno.
Všeč mi je ta igra, saj ti bolj pomaga pri kuhanju ❤
SpongeBob: Krosses Kochduell Gelegenheitsspiele fdmh
Igra ima nekaj napak. Ne morem napredovati dlje od 2. epizode. Ko začnem igrati, se sestavine in orodja ne prikažejo. Prav tako ne morem klikniti nekaterih gotovih živil. Res mi je všeč igra, zanič je, da je ne morem več igrati.
Nenehno zamrzne in moram ponastaviti telefon!!!
SpongeBob: Krusty Cook-Off Casual lwpf
Všeč mi je ta igra, vendar mislim, da je vse težje dobiti diamante z vsako posodobitvijo, razvijalci nenehno zmanjšujejo diamant, ki ga imamo.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaahzhhhl
Žanr: Priložnostne ... infinite run game je ustvaril Gameloft SE mobilne razvijalce v Priložnostne kategoriji. ... Prenos SpongeBob: Krusty Cook-Off apk
Preveč oglasov in igranje vrste igre, pri kateri ne morete napredovati, če ne plačate, je plačano
Igra je bila sprva zabavna ... Ko delaš palačinke, je bilo enostavno. Edina stvar, ki mi v tej fazi ni bila všeč, je, da te skoraj prisili v nadgradnjo svoje "restavracije". Ampak ti je vseeno, da zaslužiš veliko kovancev in nič ni bilo tako drago. Potem začneš delati v Krusty Krab. Zdi se, da zaslužite manj kovancev, vendar prve nadgradnje stanejo 4000-6000 kovancev. Ko stopnje napredujejo in postajajo težje z bolj jeznimi strankami, je težje slediti, ne da bi jih bilo mogoče nadgraditi. Ni zabavno.
Zabavno, vendar plačajte za zmago
Igra je zabavna, vendar ne naredi nič posebnega. Poslovna taktika, ki vam omogoča, da porabite, je nekoliko agresivna. Lahko se znebite, ne da bi porabili preveč, a sčasoma boste ugotovili, da je večina igre zaklenjena za plačljivim zidom. Ker je ta igra namenjena otrokom, jo bom ocenil nižje za očitno izkoriščevalski MXT.
Download SpongeBob Moves In APK latest version Game by ...
Download SpongeBob Moves In APK latest version by Nickelodeon - Fastest ... Znamka Bikini Bottom, kot je Patrick's Rock, SpongeBobov ananas in Krusty Krab
Odvisen od te igre. Ne morem ga spraviti v delo
Resno morajo prekiniti igre za kuhanje cvrtja, ker moti moj sistem uporabniškega vmesnika, kot piše, in aplikacija zame deluje zelo počasi že zelo dolgo; ali zamrzne in skoči iz igre.
Razburljiva zabava in zamudno
Moj 4-letni sin je kupil po naključju. In prisilijo vas, da skočite skozi obroče za povračilo. Vsako drugo podjetje vam vrne denar še isti dan. Da ne omenjam, da je igra smeti! Ne bi dal zvezdic, če bi lahko!
To je zelo zabavna igra!!!!!!!!!
To je dober začetek, vendar je aplikacija, ki potrebuje denar. Zaradi tega so ravni nekoliko pretežke, da bi vas spodbudili k porabi denarja po stopnji 22
To je zabavna igra, vendar sem na točki, ko se bo, če odprem igro, zaprla, ko sploh nisem mogel igrati. Morda se to zgodi zaradi dogodkov, vendar je nadležno.
네모바지 스폰지밥 : 집게리아 요리 콘테스트 캐주얼 게임 alda