Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 6:05:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече точки ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
Играта е шумна! Няма истински оплаквания, освен всеки път, когато щракна върху иконата за безплатен подарък, играта се заключва и трябва да я спра принудително. Това е единствената причина, поради която имам 4 звезди. Освен това графиката е страхотна, предизвикателна е, играта е страхотна. Не съм принуден да преглеждам реклами, много е забавно!!
Огнената топка е глупава. Работи само половината време. Получавате 3 изстрела, но дори и да са 3 изстрела в глава, няма да убият по-голяма змия. Сблъсъкът на главата също е глупав. Искате да ми кажете, че бебе змия убива кралската змия, ако главата им се сблъска? Честно казано трябва да е обратното. Играта има страхотно персонализиране, но освен това, това е просто блестяща версия на slither io. Играта не е много по-добра с постоянните изскачащи реклами. Изтеглете други "io" игри. Те са по-евтини и играят по-добре.
Актуализирано: Играта е забавна и пристрастяваща, най-добрата игра за змии в момента. Те трябва да подобрят функцията за игра с приятели.#1Ние постоянно трябва да пресъздаваме играта и да се каним взаимно, тъй като след някои игри това ни принуждава да напуснем, а не просто да рестартираме. #2: Приятелите трябва да могат да се виждат на мини картата. Затова играем заедно, защото искаме да се видим.
Абсолютно обичам да играя тази игра. Има някои негативи, които влияят на играта ми, като трудни за използване контроли и проблеми в играта. Бях убит от множество невидими змии idk дали това е част от играта или хакери? Тази игра е забавна, пристрастяваща и лесен начин да прекарате времето си. Препоръчвам тази игра, ако търсите нещо забавно и лесно за разбиране. Бих искал наградите да са по-добри, аз почти не получавам злато или XP за нещо и начин да продължа след смъртта 👍
Времето за реакция е ужасно и напредъкът е толкова бавен, но освен това е приличен губене на време
Страхотна графика и контроли, но малко несправедливо, като се има предвид колко пъти съм бил убит от друга змия, която ме удря точно зад главата на змия......горе 3....малка змия ме удря встрани и аз умирам ?
Твърде пристрастяващо! Никога повече няма да храня децата си! Това са едни от най-великите анимации на герои, които съм виждал! Също така оценявам добре направеното рекламно разположение; които с удоволствие платих за премахване. Толкова много го харесах на iOS (без ръчни спазми), че изтрих праха от стария си nVIDIA Shield Portable с надеждата, че това е и на Android. За моя радост беше! (Защото тази игра е още по-добра с картографиране на джойстика) Страхотна работа пичове!
Емоции, знамена и имена над змиите покриват целия екран и правят невъзможно да се зададе какво се случва. Всички красиви графики на фона се смесват със змиите. Просто като цяло не мога да настроя опонентите, играта е гадна. Редактиране: благодаря за напълно неуместния отговор. Вашият готов отговор не добавя стойност и показва, че нямате реално обслужване на клиенти. Потвърждава, че съм взел правилното решение да деинсталирам тази игра.
Ужасна игра 0/10
Тази игра е невероятна! Графиката е страхотна, змиите изглеждат страхотно. Но причината, поради която оценявам играта 4 звезди, е, защото не знам дали това е моят телефон или играта, но има грешка, при която по някакъв начин бих се телепортирал към обекти и бих се преместил малко встрани, ние сме аз първоначално и това много ме дразни. Надявам се да прочетете това, защото не искам този бъг все още да е в играта, но все пак ще играя играта, така че чао🐍
Играта е готина но има много реклами
Обичах тази игра, защото бяхте възнаградени. Можете да спечелите много малко монети, като играете рунд, сега не можете да печелите монети, освен ако ВИЕ ПЛАЩИТЕ... Това не ми харесва. Хората вече се оплакват, че не могат да печелят монети и сега им отнемате това, което им позволява да печелят? МОЛЯ, СПРЕТЕ ГЛУПАТА СИСТЕМА КАСИЧКИ.
Това е забавно, защото мина почти година, откакто публикувах коментара си за избора на карта и все още не правите нищо за внедряване в играта. Точно същата скучна карта, дори ако умрете и преминете през всички стъпки, за да влезете в игра, получавате същата карта lmao #ДЕИНСТАЛИРАНЕ LOL
Дъщеря ми има аутизъм и това е една от много малкото игри от хилядите, които може да играе и всъщност да се състезава, те й направиха много лесно и аз играх през по-голямата част от деня днес. Иска ми се да можете бързо да спечелите повече сребърни кутии и да спечелите част по-лесно само някои
Snake Rivals - Fun Snake Game Darbības spēles nggh
Обичам змия и съм голям фен на игрите, които го правят мултиплейър. Наистина ми харесва как тази игра се опитва да иновира с скинове и бонуси, да не говорим за картите и препятствията. Проблемът е, че предполагам, че сървърите не могат да се справят. Имам най-актуалния телефон, който можете да получите в момента, и страхотен wifi, но докато играя досега, съм виждал твърде много пъти, когато змията ми е умряла малко преди бързото ми тяло да се сблъска с въртяща се глава. Вероятно ще опитам отново, но голям проблем
Много солидна игра с опции за персонализиране и три различни типа игри. Намирам тази игра за забавна и пристрастяваща, но в момента има някои проблеми: ударните кутии са по-големи, отколкото изглеждат. Освен това удрянето на змии е несъвместимо с резултата. Няколко пъти са ме удряли по гърба или отстрани и съм умрял. От време на време има и проблем с латентността - т.е.: контролите просто напълно бъркат за момент. Страхотна игра, ако тези проблеми могат да бъдат разрешени.
Много губя връзка.. Не мога да преброя колко пъти се случва това и тогава моята змия е напълно неконтролируема... просто върви по права линия през целия екран, докато се срине. АКТУАЛИЗАЦИЯ: Връзката се влошава и функцията им за "контакт" изобщо не работи. Никога не е имало. Не харчи повече пари.
Добре
snake rivals е най-добрата игра някога. никога не биеш играта. Но има някои хакери като невидими змии и става дразнещо, но аз го харесвам.
Много забавно и пристрастяващо, но е разочароващо, че вече не мога да играя на мобилни данни, дори ако съм на 500 mbps 5G връзка. Също така много пъти губя, когато ясно отрязах друг играч или направих челен сблъсък с по-голяма змия, но ще загубя като "челно", ако по-малка змия удари отстрани или дори отзад на моята глава. Това изглежда никога не работи за мен.
Добра е по цял ден я играя а .ма защо почна да ми бъгва
Много весела игра!!!
Играя от по-малко от 10 минути и продължавам да изпадам в бъг, при който вече не мога да си обърна главата, което ме кара да се сблъскам с нещо. Невъзможно е изобщо да се напредне много, без това да се случи.
Много хубава игра играя цял ден
Това е забавна игра и обичам сладките, готини и страховити змии в играта. Но мисля, че трябва да намалят цените на змиите, вместо да купуват пропуски. Хората биха искали да играят това по-често, ако използвате злато, за да купите всичко. Играя тази игра от една година и все още имам "snek" героя и трябваше да дам на тази игра една звезда за това.
Добра игра. Работи страхотно на Xiaomi Pocophone F1 😎😎👍👍
Какво става с ударните кутии? Имал съм малки змии да идват отзад и да се удрят в тила ми и да печеля сблъсък с глава. Друга грешка, която срещнах, е, че когато изключа всички звуци, все още получавам този странен мигащ звук. Освен това, някои страхотни функции биха били, че призрак може да бъде ударен с огнените топки и вие можете да изберете каква карта да играете, вместо да получавате една и съща карта отново и отново. *Преформулира рецензията си в случай на някакво недоразумение. Нямах намерение за челен сблъсък.
Харесва ми идеята тази игра да има опции за персонализиране на препятствия за вашата змия 15 3D и захранване, за да можете да получите, но това е мястото, където свършва, самата игра може да бъде супер бавна, дори ако сте вътре в къщата си с вашия Wi-Fi и винаги когато ако се опиташ да удариш някого, има вероятност просто да умреш не помага, че ти е необходима цяла вечност, за да се движиш дори в началото на играта и най-добрите шансове, които имаш да продължиш, са използвайки забавната идея за увеличаване на скоростта, но не успяхте
Добра игра, но почти невъзможно да се купи каквато и да е персонализация. Имам предвид, че отварянето на сандък буквално ви дава 1 монета наведнъж, докато най-евтините кожи струват 1000 от тези монети. Играта е забавна, но е гадно да не й се наслаждавате, защото не можете да получите никого, без да плащате пари.
Тази игра ще се забави, когато се приближите до някого с лоша връзка. Гадно е, че си наказан от нечия липса на връзка, когато плащаш за високоскоростен интернет. Направете играта толкова лоши домакини с лоши хостове и добра връзка с други хора с добра връзка. Какво разочарование
Добра игра, забавно е просто глупаво, че трябва да харчите истински пари в касичка, за да получите златото, което печелите от мачове, просто изглежда щипка за стотинка, така че като се казва, че е трудно да се печеля злато, за да отключите неща
Superhero Racing: Car Games Phiêu lưu rtaw
Всичко беше добре до сега, продължавайте да зареждате и мачът никога не започва, е страхотна игра, много пристрастяваща, харча повече от 50 $ и сега не мога да играя, надявам се, момчета, да поправите това бързо, не искам да деинсталирам тази игра.