Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 5:56:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
Hei poisid, me kõik vajame rohkem kui 50 münti päevas, et mängida nii palju kui tahame. Armastan seda mängu endiselt. Enamikul juhtudel on järgmisele tasemele tõusmine peaaegu raske. Palun, me vajame rohkem münte. Tänan sind väga.
Bubble Shooter Mania - Blast እንቆቅልሽ dir
Sõltuvust tekitav. Üks parimaid mullpopi mänge, mida olen mänginud
Igav
Olen mänginud ja desinstallinud palju mullilaskmismänge, kuid siiani olen väga rahul.
Armastan mängu super väljakutset. Mitte liiga lihtne, kuid mitte ka raske. TY!
Väga lõõgastav mäng, mis tõesti naudib seda
Ma armastan seda mängu, kuid praegu ma ei naudi oma mängu mängimist, sest see peatub mõnel tasemel nagu praegu, ma ei saa mängimist jätkata, kuna see on peatunud tasemel 2346 palun aidake mind võimalikult kiiresti palun ma armastan seda mängu see aitab mul stressi leevendada ette tänades
Pigem hea mäng
Bubble Shooter Mania - Blast Başsındırma jbv
Üks parimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen. Mäng on väga hea ja graafika on hea. ⭐⭐⭐⭐⭐
Lõbus ja sõltuvust tekitav mäng.
Mul on seda mängu mängides väga tore olnud, kui mängima hakkan. Ma ei taha lõpetada seda proovimist, teile meeldib see
MUL ON SUURED TERVISEPROBLEEMID JA SEE MÄNG TOOTAB MU NÄELE NAERATA 😃.
Ebatavaline mullpopi mäng paneb mind mängima
See on tõesti väga lõbus mäng spetsiaalselt silmadele ja ajule, see aitab keskenduda nii minul kui ka mu teisel perel, kes seda mängu mängib. Aitäh.
Suurepärane, kuid ei jõua tasemele 888 - ei lase mul juurdepääsu
Just alanud, aga juba paremad pusled
Õnnelik
Mäng on veidi aeglasem kui teised mullimängud. Suur rõõm mängida.
Uustulnuk siin, naudib seda väga, välja arvatud: kaadrid läksid raisku, kuna asjakohaseid värve pole saadaval.
Hea lõõgastav mäng, kahju, et reklaame on palju
Armasta mängu
Suurepärane. Üks paganama hea mullimäng vau.
Mäng annab värve, mida pole isegi laual. Pole hea
Liiga palju juhuslikke värvimulle, et mäng rööpast välja lüüa!!! Squirley tulistab liiga sageli, ma ilmselt kustutan mängu!
Suurepärane mäng. Annab teile piisavalt palju mulle ja reklaame on minimaalselt. Seni parim mullipopper mäng.
Pacific Warships: Naval PvP Hərəkət gqdc
See on lõbus mäng. Aga weeeeeen ma tulistan palli, see läheb valesti
Et aeglustada ilma erutuseta
Bubble Shooter Mania - Blast እንቆቅልሽ dir
Minuga on see lõbus mäng, et kui sihite, siis eesmärk on tõsi, ei ole nii, et sa oled siin kohutav, sa jätsid oma palli vahele, see on meie õige nimi, kuid pangad on fantastilised, sa naudiksid seda ja ma ei anna kõiki viit mis tahes mängu puhul peab see mulle väga meeldima
Suurepärane viis lõõgastumiseks
Meeldib see mäng väga. Parem kui enamik mullimänge. Lihtsalt lõõgastav ja stressivaba.
Liiga palju reklaame!
See pole mäng, millena seda näidati
väga hea
Hea, välja arvatud hang @ lv 723, rakendus jäi uuesti seisma, kuid sai uuesti alustada lv 1-st???
Mullid on liiga aeglased
Vinge
Mitte nii huvitav mäng. Enamasti ilmuvad pidevalt vale värvi pallid, mis pole lauale isegi lähemal. See muudab teid pettunud ja mängu vastu huvi kaotamiseks. Aldo hoiupõrsas on alwsys täis .. see ei luba kunagi münti osta. Võib-olla on funktsionaalne probleem Iga kord, kui ilmub vale mull ja te kaotate kõik mündid ja kõik oma pommid ja laser, vikerkaar jne.
Lõbus mäng..mängige seda iga päev
Lõbutsema.
Palju nalja. Mitte liiga raske.
Kõigist mängudest, mida olen mänginud, avaneb see kõige aeglasemalt. Ainus hea asi, mis sellel mängul on, on selle värvid. See mäng ei võimalda teil mängida 1000 tasemeni. Mulle ei meeldi mängud, mis näitavad mulle, millist abi ekraani allservas kasutada, ja see meeldib.
Hea klassikaline mäng. Palju võimendusi ja müntide võimalus. Ei mingeid rumalaid tegelasi ega võistlusi. Lõõgastav.
Lihtsalt naaahhh
Suurepärane mäng. Hoiab mu mõtteid töös, kuni midagi olulist esile kerkib.
Väga hea mäng, ma naudin 👍
Bubble Shooter Mania - Blast Başsındırma jbv
Väga kasulik meele kiire ja sujuva töö tagamiseks,
Suurepärane mullimäng. See on keerulisem kui mõned teised. Mulle meeldivad väljakutsed, seega mängin seda mängu iga päev.
Tegelikku mängu ei saa – see toob pidevalt esile mõne teise mängu. Ükskõik, mis nuppu ma vajutan, läheb see mängudesse, mida ma ei soovi. Lisaks on üks mullimäng ainult korea keeles.
Mina, tõesti Armastan, et seal lisab, olen nii palju väiksem. Armasta ❤️, see mullilaskja, mäng, rohkem. Aitäh 😊 👍👍😊 vähemate lisade eest 🐱.. Nautige seda imelist mängu!!!👍👍😃😃❣️❣️Viis tärni ⭐⭐⭐⭐⭐, kindlasti. Nautige 👍👍👍
Väga hea mäng, kui kasutad oma aju 😉