Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 5:53:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Samo želim da mi se vrate moje stvari
Zabava uz veliki izbor različitih načina igre, ali i uz nepristojnu količinu oglasa. Svaka 2-3 razine, oglas. Pokušati se vratiti na glavni izbornik? Oglas. Zapeli ste na razini i trebate pokušati nekoliko puta? Oglas. Rekao bih da je omjer igranja i oglasa 60/40.
Mr Bullet - Spy Puzzles እንቆቅልሽ fem
Za mnogo reklama
Sviđa mi se, samo makni oglase. Morate platiti da biste imali stvarno dobro iskustvo, želim da svi uklone oglase. Znam da je ovo mobilna igra, i tako dobivate novac, samo razmislite o tome i ne smeta mi ako odbijete.
Odlično 😀
Hvala što radite u igrici. Stvarno vas volim dečki vi dečki sretan sam.
igra je u redu, dobar ubojica vremena iako nije baš tako izazovna na osnovnoj težini. Ipak, pravi ubojica je količina oglasa i nema opcije za kupnju bez reklama bez plaćanja mjesečne pretplate, što se stvarno ne isplati. Igrat ću je nekoliko dana i vjerojatno je više nikada neću dirati.
To je cool igra. Imao sam ga oko 20 minuta i instalirao sam ga. Put do mnogih oglasa. Možda sam isprobao 6 dolara mjesečno bez oglasa, ali nisam mogao ni odlučiti vrijedi li ili ne.
Duboko nezadovoljavajuće. Svaka razina je bila što jednostavnija, tako da sam mogao proći kroz njih 20 da vidim 10 oglasa. Osim toga, oglas koji nas je zainteresirao za Mr. Bulleta metak je i vas ubio, pa ste morali razmisliti o njegovoj putanji, ali to nije bio dio toga? Odustani kad udarimo oglas od 30 sekundi, super jadno.
Lijepa mala aplikacija. Nisam se mogao truditi pregledavati stotine oglasa, deinstaliranih nakon 3. razine. Ako stvarno mislite da ću platiti više da igram ovo na mjesečnoj pretplati da bih se riješio reklama nego da igram na nečem ogromnom kao što je xbox live za manje od vaših troškova, varate se. Što se dogodilo s plaćanjem nekoliko funti za aplikaciju i mogućnostima da je igrate koliko god želite? 5,99 mjesečno? Smiješno je.
Vrlo zarazna igra i oduzima puno vremena! Dao sam četiri zvjezdice da ova igra bude tako laka, ALI ne na negativan način. Ova igra je super ako putujete automobilom/avionom itd! I volim se izmjenjivati s članovima obitelji/prijateljima ako umremo.
子彈先生—間諜解謎 解謎 cku
Dobro, ali postoji 6 stvari koje ovo dovode do 2 zvjezdice. #1: Oglasi su dosadni. #2: Kada gledam oglas da dobijem 2× dnevnu nagradu, to ne čini ništa. #3: Da biste bili savršeni na SVAKOJ razini, MORATE pogledati oglas da biste dobili predmet za neke razine. #4: Kada dobijete 2 žuta metka i završite fazu koristeći samo 1, nema nagrade ili bilo čega! #5: Krv zaostaje, možete li napraviti opciju da je isključite? #6: Ne možete spremiti stavke za koje ste gledali oglas, tako da ih ne možete koristiti kasnije.
Zabavno je za nekoliko predstava, ali hrpa reklama čini ga nedostojnim vašeg vremena. Također, mnoge razine su slične pa se vrlo brzo ponavlja. Dnevne besplatne stvari, nemam pojma što oni gledaju, pa gledanje dvostrukih oglasa da ih dobijem izgleda besmisleno.
Ovo bi bila zabavna igra, ali neprekidni oglasi su užasni. Ne možete lako izaći iz oglasa za druge igre. Tajmeri od 24 sekunde koji se onda ne vraćaju u igru. Samo učitajte još jedan dodatak ili vas natjerajte da igrate drugu igru. Nakon 3 u nizu je ovo bs Morao sam izaći iz igre da se vratim u igru. Ovo je neprihvatljivo i izbrisao sam igru. Kao i bilo koje druge od istog izdavača.
Ova je aplikacija zabavan način da provedete neko vrijeme. Sviđa mi se, i dao bih ga višom ocjenom, da nije preučestalih oglasa. Znam da programeri trebaju prihod, ali oglas nakon svake 2-3 razine (koje traju oko 5 sekundi ako ciljate ispravno) čini se da postoji više vremena za oglašavanje nego za igru.
Igra dobro počinje i dobivate puno razina. U drugom dijelu dobivate reklame svakih 40-ak sekundi, čak i prekidajući razinu koju zapravo igrate. Znam da su igre vođene oglasima, ali više vremena provodite s oglasima nego što morate igrati igru. Uništi zabavu.
Nije loš dobar koncept, ima puno cool modova igre i podiže vaš IQ
Usp
Zabavna igrica
Igra ima potenciju, ali kao i jaaaaako mnogo, upropaštena je prezentacijom reklama. Neki su se zacrnili i samo su mi ostavili taman ekran na 30 sekundi. Oglas za svaku 3 igre. Shvaćam stranu zarade, ali iskreno mislim da je ovo imalo floppy bird potencijal. Bilo je zabavno pokušati pucati ili baciti granatu na način da uništite metu jednim udarcem. Mogu samo pretpostaviti da je postajalo sve teže, izazovnije i zabavnije. Otkad sam deinstalirao, nikad neću saznati.
Ova igra je sjajna, kreativna i zabavna
ubijate s ovim reklama
previše dodataka za prvi broj! onda je problem da je neke razine nemoguće završiti i morate se vratiti na početak! trebalo bi jednostavno ponoviti istu razinu i ne početi ispočetka! jedva vrijedi 2 zvjezdice!
Sjajna igra momci! Samo tako nastavi 😉
Super je sve,ali je jako puno reklama!
Previše oglasa. Video oglasi tijekom igranja. Oglasi nakon određenog broja razina.
Budući da je ovo uglavnom izvanmrežna igra, okrećite svoju mrežu kako biste izbjegli reklame
Dobra igra
Zabavno uglavnom, ali najbolje je igrati s uključenim načinom rada u zrakoplovu kao utočištem od bujice oglasa. Osjećaj podsjeća na stare flash igre poput Bloonsa, ako je blaži.Normalni način rada i Gernade način izgledaju beznačajni u usporedbi s načinom prijateljske vatre (što se čini kao da je trebao biti zadani način za igru), a način rada granata ima brzi kontrolni sustav. Inače će ova puzzle igra zabavljati neko vrijeme dok ne shvatite što biste trebali raditi.
BravoLav !!!!!!12345😎😍😝😞
子彈先生—間諜解謎 解謎 cku
Volim to
Glupost
Zabavna igra, ali pretjerana reklama. da je bilo moguće kupiti igru za uklanjanje reklama, odavno bih to učinio, ali nisam uspio pronaći način za to (pod pretpostavkom da je to uopće opcija). Provodim više vremena gledajući reklame nego igrajući igricu pa mislim da ću deinstalirati.
Provodim više vremena gledajući reklame nego igrajući ovu igru. Štoviše, žele da dobijete PRETPLATU kako biste zaustavili oglase. Nije jednokratna naknada, govorim o 6,00 dolara mjesečno da to okončam. Sama igra je sjajna, volio bih da mogu ostaviti veće primjedbe, ali ovoj igri treba otprilike polovica trenutnih reklama nego sada da bih preporučio ovo iskustvo bilo kome.
Užasno. Više reklama nego igre. Ne mogu ni učitati igru, a da nisam prisiljen gledati dva video oglasa. Igrajte oko 40 sekundi, pogledajte još jednu ili dvije reklame. Čak vas prisiljava da kliknete "zahtjevi" kao da ste nešto osvojili kako biste pokrenuli neke oglase prije nego što ih možete pogledati kako biste se vratili igranju. Sama igra izgleda zgodna, ali nema šanse da bi netko imao strpljenja nositi se s toliko oglasa. Oh, ali dopuštaju vam da plaćate 6 USD mjesečno za igranje bez oglasa. Šest dolara mjesečno za flash igru iz 2001. u 2019.? da ne.
My Talking Hank Інше jvb
Stvarno zabavna igra koja vas tjera na razmišljanje o kutovima i zagonetkama, narušena prečestim oglasima. Oglas nakon toliko razina je u redu, ali svake 3 razine kada razina traje možda 30 sekundi? To je loše i tjera me da odložim igru
Ova igra mi je super jel ima akcije i trikova