Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 5:50:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Това е наистина забавна игра за игра, но има куп заплащане за победи. Винаги, когато играя, всичко, което намирам, са хора, които са похарчили пари, за да получат по-добър характер и да могат да спечелят. Наистина е досадно. Бих искал също така да е по-лесно да можете да получите по-добри предмети и герои. Като цяло тази игра е забавна, но механиката на заплащането за победа ме кара да мисля по-ниско от нея.
Ще дам 5 звезди, ако ни дадете повече ъпгрейди в битка, повече магически заклинания, а също и когато получа надстройка в битка, това блокира зрението ми, така че би било по-добре, ако бяха малко видими, трябва да получим опцията да коригират тяхната невидимост. И също така се нуждаете от повече нива, не само злато, направете нива на диамант, майстор, мистично, легендарно, бог.
Falcon Squad: Galaxy Attack Arked qgb
Отначало е забавно, но когато стигнете до Сребърната лига, е просто адът на живот, ботовете могат лесно да ви ударят, ботовете имат големи точки за здраве, ботовете имат перфектна цел и сякаш е невъзможно да получите добри оръжия и брони, да поправите играта си, може да бъде По-добре
Тази игра е хубава, няма реклами и нивата са толкова трудни, така че прекарах много време, за да опитам и да я завърша
Това е добра игра, но моята не може да спаси, моля, поправете я
Добра игра, но всички мразеха рекламите в мен, аз не използвах wifi или данни, така че няма да идват реклами
Magica.io Akcja uaz
Толкова добра игра, но реклами и не можете да играете офлайн 😭😭😭
Magica.io Akcja uaz
Добре, но не толкова добре. Вече нямаме нови карти, заклинания или герои, режими на игра и т.н. Вие, момчета, трябва да промените тези аспекти и да продължите с ролята си в играта.
Твърде много реклами, моля, премахнете ги
Magica.io - Battle Royale የእንቅስቃሴ jki
Няма много реклами и е забавно да се играе
Това е пълна загуба на време. НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ ТАЗИ ИГРА! Винаги има грешки, винаги изостава, всеки един NPC има около 10 000 здравеопазване и получавате само около 100. Трябва да купите всичко, рекламите никога не свършват, освен ако не платите, разбира се. Глупаво заплащане е да спечелиш играта. Вие нямате ефект каквото и да било, освен ако не платите, разбира се. Разбира се, разработчиците няма да направят нищо за нищо. Дори да коментираме това е безполезно. Не би обвинявал хората с пари и власт, така или иначе те никога не слушат.
това е прилична игра, но никога не мога да получа толкова елементи, колкото искам. най-високото, което получих, беше три, преди да завърша една арена. Ако можете да направите безкраен режим, подобен на wormax.io или agar.io, това ще бъде оценено.
Забавна игра с изключение на ежедневните куестове. Нивото на достигане x в битка изисква от вас да достигнете нелепи нива в един боен екземпляр, а не в цяла арена. Това означава, че вашето бъдещо изравняване не се брои. Евтин начин да не ви позволим да получите безплатните си тегления.
Неубиваем npc, твърде много реклами и твърде много реклами сега играя офлайн
Magica.io - Battle Royale የእንቅስቃሴ jki
по отношение на геймплея, това е страхотна игра, убиваща време. като цяло това е 50% действие, 50% гледане на реклами
Харесвам тази игра, защото наистина прилича на Axes.io. Благодаря ви, че сте страхотни момчета, надявам се да ви хареса играта, бей. ТОВА Е ЗАБАВНА ИГРА!
Наистина харесвам играча, продължавай с добрата работа, AI системата е трудна и добра, защото те тренират и ни водят до агресивни умения. Научих се как да избягвам уменията или магията, която хвърлят. Научих се как да се движа, да мисля и да реагирам по-бързо. Използвам тези мисли irl 👆 Благодаря и Браво.
Добавете няколко нови карти и го направете мултиплейър
Изтегли Zooba: Zoo Battle Royale Game APK ... Изтегли Magica.io - Battle Royale APK ... Изтегли Dan the Man: Action Platformer APK.
Както можете да видите, снимките изглеждат толкова перфектно, но действителният геймплей е а, но страхотното е, че можете да смесвате елементи, за да направите нови, моето любимо е заклинанието, в което можете да се превърнете в топка на земята, така че 2 звезди
Списък на съставите на Lollapalooza по години - nomuwiki ...
Добре, да бъда прав, това е страхотно, тази игра е невероятно страхотна. Но някои от вас имат проблеми с рекламите, просто изключете своя wifi или мобилни данни и просто играйте офлайн. Ето защо нямам никакви проблеми с рекламите.
Тази игра е страхотна, но има няколко изключения. Самата игра е забавна и ви кара да запомните различни комбинации от магии и броня. Рекламите се появяват във вашите игри и ЧЕСТО ще прекратят игрите ви. Бих казал, че само 20% от времето рекламата не ви рита. Също така, когато закъснеете в игрите, много от ботовете ще използват същия светлинен болт. Това става доста досадно, когато няколко души стрелят по вас. Ако тези игри бяха коригирани и коригирани малко, бих дал 5 звезди, но засега 2.
Каква игра wooooow, тази игра е пълна с тайни атаки невероятни 😎👍
Здравейте, просто искам да благодаря на екипа, че направи такава страхотна игра. Въпреки това дадох само три звезди заради начина, по който играта показва ПРЕДИМСТВАТА. Ослепява ми представата за враговете ми, може ли поне да сложиш отстрани или нещо подобно. Ще дам пет звезди, ако се оправи, благодаря. ❤️
Честно казано. Играх само около 5 минути, преди да реша да платя 2$ за премахване на реклами. Определено си заслужава. Рекламите са тъпи дълги и не си струва да се гледат. 2$ добре похарчени. Обичам механиката на играта. Прицелването е малко трудно, но свиквате. Много забавно 5/5
Здравейте, много ми хареса тази игра. Давам пет звезди, които искам. Моля, добавете още няколко игри като бой или стрелба Цялата ви игра също е супер🤘🤘🤘
Сякаш играта винаги намира начини да те свали. Когато получите убийства, започвате да се двойни екипи. Когато все пак печелите рунд, тогава трябва да се справите с някой с много здраве и наистина добра цел. След това, ако все още се справяте наистина добре, играта изостава, докато не получите двоен отбор и умрете.И тази игра е офлайн, така че какво става с изоставането? Но най-големият ми проблем е, че процесорът буквално ми отива само понякога. Изключих си wifi и нищо не се промени.
Лаг и джойстик дори не работят
това е добра игра, но има твърде много реклами, освен това е много забавно
SEI2E - Последна Версия За Android - Изтегляне На Apk
Моля, актуализирайте играта, добавете още магическа пръчка и моля, добавете камера от първо лице.. Обичам тази игра супер❤❤🤗🤗