Post by grinintninbarca on Feb 11, 2022 5:44:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченне золото ▞▞▞
▞▞▞ My Lovey : Choose your otome story 2022 version ▞▞▞
Він не завантажується до години, коли просто запустить гру!
Что робити включаю любую історію, а потім тільки пару повідомлень прочитала і відразу виключає захожу зворотну гру і опять теж саме, хто знає, що робити допоможіть! (Телефон перезагружала не вдалося)😣😥😭
Поки що дійсно хороші історії, але в кінці розділу є можливість повторити розділ, який я постійно натискаю і повторюю, це призведе до втрати моїх клавіш. Це дуже засмучує, але, можливо, якби кнопка була десь в іншому місці, це було б корисно, і я б не витрачав свої ключі
гнида
Мене це постійно виводить!😠😠😠😠😠
My Lovey : Choose your otome story Пригодницькі mxe
Чому створюється ця гра без досягнень?? Його нібито потрібно було встановити, але він так приголомшливо зазнав невдачі! І, перш за все, навіщо показувати рекламу цієї гри в багатьох інших джерелах ігор для !?!?? Зроблено дуже розчаровано.
My Lovey : Choose your otome story Avanture fdg
Мені подобається ця гра, вона дуже весела та розважальна, я просто люблю її, вона трохи несправна, але це нормально, я думаю, що це лише мій телефон
Ігра любовна історія - русалки - PHONEKY
Love & Dating Story: Real Life Choices Simulator · Lovestruck Choose Your Romance · Love Island The Game · Fall In Love - My Billionaire Boss · Guard me,
Це для вас 🖕🖕👊👊
я люблю цю гру
The Show Must Go On. Життя, смерть та спадщина Фредді Меркьюрі · Viva Coldplay! ... Комікс англійською Spongebob Comics TP Vol 01 Silly Sea Stories
Когда будут новые истории?
Ця програма дуже погана, вона завжди зависає під час завантаження, скільки б я не намагався
Скачати Soul of Yokai: Otome Romance Game на Андроїд ...
Це весела гра, в якій ви можете насолоджуватися в будь-який час, коли графіка чудова, а дизайн аніме вражаючий!
The Winter Kiss Novel Otome Love Story Android Гра APK (com ...
구운몽 у Steam
Fictions : Choose your emotions APK 5.0.05 Завантажити для ...
Шкода, що я не можу грати на даних і не бачу історію тексту :/ решта чудово
Це було дуже погано, я ненавиджу це. Я спробував увійти, але не вийшло. Я розлючений
щоразу, коли я намагаюся грати в гру, він постійно говорить мені, що моє з'єднання з сервером не працює, але щоразу, коли я перевіряю своє з'єднання, воно працює ідеально, творець, будь ласка, виправте це, я хочу грати в цю гру і ставлю їй 5 зірок за все, крім Я не можу, тому що це не дозволить мені грати в гру, і я дійсно хотів дати вам хороший огляд про все, як 5 зірок, але я думаю, не тому, що програма не працює, а просто знайдіть спосіб виправити цю ситуацію, яку я дійсно хочу грати.
Він не завантажувався, щоразу, коли я запускав його, був чорний екран.
Додаток Для Android My Lovey : Choose your otome story, Розроблений HUNEX CO.,LTD., Входить До Категорії Пригодницькі. Поточна Версія - 1.2.4.a,
КРУТО
最 強 だ イ イ は 素晴らしい なんか 面倒くさい は よ は 素晴らしい!
Він не працює, і він сказав, що сервер відключено
Fictions : Choose your emotions Завантажити останню версію (5.0.05) безкоштовно .apk - Інтерактивні ... скачати My Lovey : Choose your otome story apk
Mermaid.Love.Story.Games) (15.0) ... The Winter Kiss Novel ♥ Otome Love Story ... Heir of Love - Choose your story. (3.5). 1K | Фільм
My Lovey : Choose your otome story Avanture fdg
ця програма цікава, і мені дуже подобається грати в неї, тому я ставлю їй п’ять зірок. Це просто дивовижно
Top 30 My Forged Wedding: Party GIFs - Gfycat
Гра дійсно хороша, але вона більше не завантажується...
Olive it так сильно я люблю, що всі продовжували робити це погано підтримуючи ❤️❤️
Повільне завантаження, навіть коли програма запущена. Безкоштовно грати, якщо ви хочете терпіти головний біль заробляти ключі та інші виплати преміум-класу. Я буду продовжувати користуватися їхніми іншими платними програмами. Якщо Hunnex коли-небудь запровадить необмежений варіант читання, виберіть будь-який варіант для кожного маршруту заголовка, я спробую це ще раз і відповідно зміню цей рейтинг.
У мене немає слів для такої чудової гри
Dark Riddle Avanture owwz
Гарні історії
моя історія дуже сподобалася, але чому я поставила одну зірку, тому що наступного дня не хочеться грузити, дуже довго я бачу чорний екран, ключі важко заробляти, телефон нагрівається, вона не зберігає мої глави...Я нерозкачувала цю програму з надією що в мене це більше не повториться☝️☝️☝️, але ні, ви нічого не хочете робити, лише і бачу, що міняєте головні фото програми
Завантажується занадто довго, тому я навіть не можу зайти в гру
Мені подобається ця гра, це має бути гарною грою для інших людей
круто
My Lovey : Choose your otome story Пригодницькі mxe
Ви повинні платити за ексклюзивні речі, немає сенсу
Ненавиджу, бо завантажується повільно
NEONBLOND Personalized Name Engraved I Love Maple Grove Dogtag Necklace, ... Choose your monogram font and thread color from the photos shown,
Ми почали з 3 зірок, але ви додали більше історій, тому я змінив свою оцінку на 5 зірок. На жаль, ви позбулися міні-ігри та замінили її на tapjoy (я б краще дивився додавання), тому вибачте, хлопці, ви повернулися до 3!
My Lovey : Choose your otome story Petualangan jzk
мені подобається
Мені подобається ця гра ммммм
Краще за інших
This story has the first piece of fanart. It was provided by Eirenliel @ ScribbleHub Discord. ... "The holder of this letter is on an errand on my behalf.
My Lovey : Choose your otome story Phiêu lưu qcy